Вечерва театарската претстава „Не се клади на Енглези“ на репертоарот на МНТ.

Претставата чиј автор е Владимир Ѓурѓевиќ, а режисер Синиша Евтимов почнува во 20:00 часот.

Цена на билетите е 300 денари.