Кафе-барот „Барбакан“ ја објави неделната агенда од 20 до 24 ноември.

Во вторник од 21:00 часот „Шанкот е твојот пријател!“ со 50% попуст на сѐ што ќе се порача на шанк! Во среда „Нарачај коктел“ и промотивни цени на дел од коктелите во Барбакан. Во четврток од 21:00 часот „опуштено возење“ со Бојан Чакра и РСБСП. Во Петок од 16:30 часот афтерворк забава со „Сешн селекшн“.  Во сабота „Боса ун дер кавер“ по 21 часот.