„Нокаут“ и Игор Џамбазов на 26 декември од 21 часот во хотелот „Мериот“ ќе одржат анплагд концерт. Специјален гостин ќе биде Гуру Харе. Концертот ќе се снима, а песните ќе бидат ставени на новиот албум на бендот.

Влезниците по цена од 2000 денари се веќе во продажба.