Ако сте расположени за журка, сакате да се маскирате за „Ноќта на вештерките“, а не знаете каде да одите вечер, неколку ноќни клубови и кафулињата во Скопје организираат забава под маски. Журката вечерва е во „Лофт“, „Цреша бар“, „Дистрикт“, „Рок бар Гарсон“, „Каса Кубана“, „Читална“ и други.