Славното француско арт-кабаре „Новел Ваг“ на 8 декември ќе имаат концерт на 20. „Таксират’. Тие ќе настапат во Скопје во арена „Борис Трајковски“.

Бендот кој во шармантен боса-нова манир ги редефинира најзначајните периоди од панк и рок историјата, повторно го носи во Скопје неодоливиот звук кој отвори поинаква димензија на новиот бран.