Градскиот дувачки оркестарот вечерва ќе одржи новогодишен концерт. Оркестарот ќе настапи со комплетно нов, освежен репертоар на кој се наoѓаат големите хитови од популарни рок/поп изведувачи како „Квин“, „Јуритмикс“, „АББА“, „Идоли“ и други.

Концертот ќе се одржи во МКЦ, кино Фросина од 19 часот, а влезот е бесплатен.