Театар комедија ја одложи претставата „Вардарски пастуви“. Наместо на 15.02 (петок), претставата ќе се игра на 16 февруари (сабота) во 20 часот. Билетите од 15 ќе важат за изведбата на 16 февруари, велат од театарот.