Петок во „Олд скул кафе“ е резервиран за џез со Џон Илија Апелгрин. „Со Џони е секогаш опуштена атмосфера, бескрајни аплаузи и подзинати вилици“, велат од џез-клубот. Почеток од 21 часот.