Извонредните уметници – џез-вокалистот Џон Илија Апелгрен и џез-пијанистот Гордан Спасовски,  ги канат љубителите на добрата музика на концертот насловен „Midnight conversation“!На 22 декември во Камерната сала на Македонската филхармонија во 20 часот.