Македонскиот рок-бенд „Деј оф“, вечерва повторно ќе има свирка во барот „Ван Гог“.

Како и секој понеделник, вечерва „Деј оф“ најавува добра музика и одлична забава.

Свирката почнува во 22:00 часот.