Секој понеделник во барот „Дистрикт“ во „Скопје Мериот хотел“ е ден за коктели. Од 18 до 23 часот ќе можете да пробате три различни типа на коктели, по вкус на коктел мајсторот на популарниот бар, дополнети со мала закуска. Понудата ќе се менува секој понеделник.