Во Македонска филхармонија концерт вечерва ќе одржат POSTMODERN JUKEBOX, музичкиот колектив кој што во тотален винтиџ стил го носи духот на Њуjорк во своите настапи во кои што на специфичен кабаре начин изведува песни во опсег од Radiohead и The White Stripes, па се до Lady Gaga, Strokes и уште многу други. Нивните настапите претставуваат врвно џез и свинг кабаре.

Концертот почнува во 20:30 часот.