Издавачките куќи „Три“, „Литература.мк„, „Антолог“, „Сакам книги“, „Култура“, „Полица“ и „Едука мак“ ќе учествуваат на предновогодишниот саем на книги што ќе се одржи од денес до 17 декември во „Рамстор“. Голем избор на книги по намалени цени на едно место.