Традиционалната синдикална пијанка во кафе батр „Синдикат“ од 12 часот. За добро расположение ќе се погрижат Лефанк и Ајсберг со специјален „Greatest Shits“ сет составен од најголемите хитови на Благица Павловска, Ефто Пупиновски, Драган Вучиќ, Наум Петрески, Ристо Бомбата и други доајени на музичката сцена.

„Топлес танчерки оваа година нема да има ама имаме жижици, конфети и други новогодишни зезалици“, велат од „Синдикат“.