Во кино Култура утре (21 февруари) на пладне ќе се одржи промоција на книгата „Воздигање над облаци“ на проф. д- р Ѓорѓи Филипов.

Промотор на книгата ќе биде писателот Милован Стефановски, поранешен претседател на Друштвото на писатели на Македонија.