На репертоарот на „Театар комедија“, вечерва (2 октомври) е претставата „Првин ќе ме земеш, после ќе ме…“. Претставата почнува во 20 часот.

„Прво реално шоу во Театар комедија. Вие режирајте ја претставата“, велат од театарот.