На 3-ти и 4-ти декември во кино Фросина: Еден од најавтентичните автори во регионов, Рамбо Амадеус конечно ќе го претстави во Скопје театарско-сценскиот перформанс „Вечер на гломазна поезија“ со кој ја претставува својата поезија во придружба на клавирскиот маестро Иван Алексијевиќ – Панчевац.  Рамбо А,мадеус е во МКЦ со почеток во 20 часот. Билети по 500 денари во продажната мрежа на MkTickets.