Претставата „Реалисти“ вечерва од 20:00 часот во Македонски Народен театар.

Во главните улоги настапуваат Ивица Димитријевиќ, Владимир Петровиќ, Нина Деан Гачиќ, Ивана Павлаковиќ, Стефан Вујисиќ.