Претставата „Реалисти“ вечерва можете да ја погледнете во Македонски Народен театар.

Во претставата во главните улоги настапуваат Ивица Димитријевиќ, Владимир Петровиќ, Нина Деан Гачиќ, Ивана Павлаковиќ, Стефан Вујисиќ.

Претставата почнува во 19:00 часот.