Кафеана „Тарапана“ денес (7 ноември) организира афтерворк забава од 18 часот.

„Неповторливата петорка – сајзер Нико Сребров и Оливер Радовановски, гитара Љупче Би-Би кинг, најдобрата хармоника Дуле Божиновски и безвременскиот Гоце Пејковски“, велат од кафаната.

Целото мени денес е со 30% намалување.