За затворање на CINEDAYS 2018 на 18.ноември ја најавуваме белградската „супергрупа“ Шкртице!
После нив во бифе МКЦ музика пушта словенечкиот DJ Yanoosh aka.Ohm Fat. Почеток во 23:00