Традиционална годишна забава на Скопскиот џез фестивал, со промоција на новите календари за 2019 година и концертни настапи на квартетот на Џоле Грујовски и „Фиерце“.

Забавата почнува во 21 часот во МКЦ Клуб и Ресторан.