За љубителите на добрата комедија, вечерва ќе имаат можност да ја гледаат хит-претставата „Чао Пријатно“.

Вечерва смеењето во Театар „Комедија“ е од 20:00 часот.

Режисер на претставата е Синиша Евтимов а во главните улоги настапуваат Атанас Атанасовски и Валентин Костадиновски Тино.