Македонската хит-претстава „Чао Пријатно“ на сцената на Театар Комедија. Вечерва од 20:00 часот за сите оние љубители на добрата претстава.

Режисер на претставата е Синиша Евтимов а во главните улоги настапуваат Атанас Атанасовски и Валентин Костадиновски Тино.