По гостувањето во Скопје минатата година, познатиот срспки актер Милан Лане Гутовиќ повторно ќе игра во претставата „Украдена личност“ пред македонската публика.

Денеска во Домот на АРМ ќе се одржи првата претстава во Скопје.

Претставата почнува од 19 часот. Организатор на претставите е „Бекстејџ медија“.