Писателот Давор Стојановски, денес ќе го потпишува најновиот роман „Утеха за голите“, примероците од „Собирачи на пепел“ и „Ненасловена месечева соната“.

Давор во книжарницата Или-Или ќе биде од 12.00 часот до 14.00 часот и од 17.30 часот до 19.00 часот.