Вечерва во 20 часот во клум ресторанот МКЦ ќе се одржи промоција на книгата “19“ на Верица Ацеска. Промоцијата ќе ја води актерката Ана Стојановска. Таа, заедно со уште неколку актери ќе одиграат дел од книгата во вид на претстава.

Промоцијата почнува во 19.30 часот.