Порталот Среќа.мк кој постои четири и пол години, вечерва го отвора кафулето „Среќа“, што ќе се наоѓа на бродот спроти „Холидеј ин“.

„Среќа кафе“ или „Бродот на среќата“ ќе биде среќно место каде што ќе можете да го испиете вашето кафе или омилениот пијалак со пријателите и да ја почувствувате среќната атмосфера и позитивната енергија што владее на ова место.