Претставата „Индиго“ во Режија на Бранислав Лечиќ и текст на Душко Премовиќ, ќе се игра вечерва со почеток од 19:00 часот во Домот на АРМ. Во главните улоги настаппуваат Бранислав Лечиќ, Даница Максимовиќ и Марија Вицковиќ.

Драмата „Индиго“ е приказна за животот на жените во модерното општество, нивните стравови, интереси, цели и амбиции.