Вечерва во „Еквилибриум“ е за музика на саксофон, вино и вкусна храна. Чедомирски ќе ги свири најголемите хитови на Стинг, Мамбо Кингдс, Бери Вајт, Ерик Клептон. Почеток од 21 часот.