Оваа сабота (10 ноември) во „Пивница стар град“ акустична свирка ќе има Даниел Данн. Најголемите светски хитови и македонска забавна музика во живо, дополнета со домашно пиво.

Забавата почнува во 22:30 и ќе трае до 2 часот по полноќ.