Барот и клуб „Лофт“ нуди интересна викенд програмата за овој четврток, петок и сабота (25 – 27 октомври). Вечерта почнува со свирка на бенд во живо, а завршува со диџеј сет.

„Поп-ап бенд“ и Алек Солтиров настапуваат денес (25 октомври), Искра Србиновска и „Хаусмастерс“ па диџеј Бранчез се задолжни за забавата во петок, а во сабота (27.10) ќе настапат „Сешн селекшн“ и диџеј Боби.

Влезот е бесплатен.