„Викенд на мртовци“ месецов ќе се прикаже премиерно во „Театар комедија“, на 14 ноември. Театарот го објави целиот репертоар за месец ноември, на кој се најдоа и „Стјуардеси“, „Вардарски пастуви“, „Не сега драга“ и други.

Претставите почнуваат во 20 часот.