Електронска денс музика и техно забава со Мирко Попов во „Епицентар“. Најголемите фитови од 1992 до 2018 година, избрани од пионерот на нашата електронска сцена Мирко Попов (Канал 103, ПМГ). Музика на која растеа генерации на популарните техно журки. Подгответе се за емоционално возење низ годините и песните.

Влезот е 200 денари.