На репертоарот на МНТ вечерва е претставата „Терористи“ во режија на Јордан Симонов. Во главните улоги настапуваат Гораст Цветковски, Славиша Кајевски, Никола Ацески, Николина Кујача, Сашко Коцев и други.

Билетите се 300 денари.