Диџеј Мартин, диџеј Бугимен и Тони зен вечерва во „Станица 26“.

„Музички шетаме низ ери, школи, генерации, жанрови и стилови“, стои во најавата од клубот.

Промотивни цени на дел од алкохолните пијалаци.