Во клубот „Станица 26“ во Скопје, публиката вечерва повторно ќе може да ужива во концертот на бразилската атракција Red Hot Chili Peppers World Tribute. Овој бендот е најблиску до оргиналните Пеперси, и во музички и од костимографски аспект.

Влезниците се пуштени во претпродажба и може да се купат преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 250 денари.

Вратите се отвораат во 20 часот, концертот ќе почне во 21 часот.