Во сабота (12.01), во Бруклински џез забва со Иван Бејков, Филип Димишковски и Виктор Филиповски. В недела на (13.01), прослава за Стара Нова Година и музиката на MUSAIQ! Бидете во Бруклински, супер расположени!