Најголемата балканска музичка ѕвезда, легендарниот Здравко Чолиќ, ќе го одржи вториот голем концерт во Скопје! Миленикот на сите генерации ќе пее во ВИП арената „Борис Трајковски“, со почеток од 21 часот.

Организатор на концертот е „Прагма продукција“