„Не се клади на Енглези“, познатата театарска престава ќе се игра утре (6.10)  во  МНТ, со почеток во 20 часот. Претставата е во режија на Синиша Евтимов, а играат Сашко Коцев, Оливер Митковски и Александар Микиќ.