Како секоја година „Конект фестивал“ се затвара со голема журка. Многу музика, џускање, графити арт, многу храна и дополнителни изненадувања.

Збирно место точката на сплотување на сите различни светови „Младински Културен Центар“ со почеток во 18 часот.