Денеска во 18:00 часот пејачката Тамара Тодевска, ќе се дружи со вработените во „Амбрела“.

Тамара за триесетина дена ќе ја претстави Македонија на 64-тиот Евросонг кој ќе се одржи во Тел Авив.