Фамилија Тангови и Che cafe bar ве покануваат на танго дружба, вечерва од 20.30 до полноќ. „Музичкиот избор ќе биде разновиден и шарен, секој е добредојден, танцувал или не. Да ја започнеме неделата со шизење“ велат од барот.