Неделната програма на „Винил“ вклучува живи свирки и диџеј сетови. Во вторник (16.10) ќе се додели наградата Golden Orix Award 2018 како дел од Skopje Jazz Festival, проследен со свирка на In the Mood.

Во среда 17.10 настап има BreakUp Music со Мирко Попов.

Во четврток 18.10 следи Ornamental диџеј сет.

Во петок на 19.10 целодневна журка со Филип Стефановски, b2b и Андреј Мицајков.

Саут парк имаат жива свирка во сабота (20 октомври).