Претставата „Животот е прекрасен“ вечерва можете да ја погледнете во Македонски Народен театар.

Во претставата во главните улоги настапуваат Никола Ристановски, Биљана Драгичевиќ Пројковска, Сашко Коцев, Тања Кочовска.

Почеток во 20 часот.