На 27 март (среда) во „Станица 26“ концерт ќе одржи македонскиот бенд „Нокаут“. Момчите предводени од Пере ќе ги испеат своите најголеми хитови и ветуваат одлична журка. Влезот чини 300 денари. Концертот почнува во 21 часот.