Три претстави дневно, од 11, 15 и 17 часот во сабота и недела, и две претстави во понеделник (19 ноември), ќе има на годинешното „Златно славејче“. Организаторите и овојпат ветуваат многу музика и забава на најстариот фестивал за деца кај нас.

Концертите се одржуваат во Македонска филхармонија.