(Фото) Ѝ бил забранет влез во зоолошката затоа што се заљубила во едно од шимпанзата

На Ади Тимерманс од Белгија ѝ бил забранет влез во зоолошката градина затоа што се заљубила во едно од шимпанзата. Ади никако не можела да …

(Фото) Ѝ бил забранет влез во зоолошката затоа што се заљубила во едно од шимпанзата Прочитај повеќе »