Емпаер стејт билдинг бил изграден за 450 дена, а за музејот Таџ Махал биле користени 1 000 слонови

Големите светски градежни изданија од типот на Ајфеловата кула и Емпајер стејт билдинг од година во година бележат милиони посетители. Локалните водачи на големиот број …

Емпаер стејт билдинг бил изграден за 450 дена, а за музејот Таџ Махал биле користени 1 000 слонови Прочитај повеќе »