акни

Стресот предизвикува акни кај возрасните

Акните кај возрасните се се почеста појава, а причините за тоа се неврамнотежената исхрана, стресот и загадувањето, покажало истражување на 92 приватни дерматолошки клиники. Бројката …

Стресот предизвикува акни кај возрасните Прочитај повеќе »

Сите мислат дека овие точки се акни: Вистината е поинаква

Сите знаеме за предупредувањата на експертите дека по ниедна цена не треба да се цедат било какви израстоци на лицето. Сепак, повеќето од нас тоа …

Сите мислат дека овие точки се акни: Вистината е поинаква Прочитај повеќе »

Scroll to Top